Борса за дървен материал Плевен/ Timber Pleven
Предлагаме всичко за вашия покрив на едно място - дървен материал - греди, челни дъски, кофражни дъски, ламперия, летви, вана за импрегниране, цигли, професионални майстори на покриви, доставка и монтаж на безшевни улуци - за къщи, вили, навеси, халета, складове, заводи и др.

Вана за импрегниране на дървен материал с BOCHEMIT - Плевен

БГ БОРСА предлага:

Единствени в плевенска област

 

Импрегнация на дървен материал в професионална вана за дълготрайна защита на дървесината с БОХЕМИТ

 

Цени за импрегниране

Обем Цена с ДДС
Импрегниране над 2м3 82лв. за 1м3
Импрегниране от 0м3 до 2м3 94лв. за 1м3

 вана за импрегниране

импрегниране на дървен материал

Предимства:

Този продукт е токсичен за микроорганизмите, убива и oсуетява развитието дървоядни гъби, плесен, мухъл, термиди, дървояди.

Потапянето обикновено се извършва в специално изработени за целта вани.

Времето за потапяне обикновено е между 15 - 30 минути осигурява по-дълготрайна защита, с дълбочина на проникване до 3 мм. 

Обработката на дървесината с импрегнанта реализира сериозни икономии на средства от поддръжката на скъпите дървени конструкции и изделия запазвайки ги в първоначалното им състояние.

Дървесината е естествен материал, които може да бъде използван както в интериора, така и в екстериора. Необработеният дървен материал с течение на времето е подложен на увреждане, обикновено нанесено от дърворазрушаващи насекоми. 

Други врагове на дървесината са дърворазрушаващите гъбички и плесени. 

Те се появят предимно, когато дървеният материал е изложен на влага. Най-застрашени са тези материали, които са вградени в екстериора или са в пряк контакт със земята или с вода. 

Ако  се третират тези материали със средства за профилактична защита, те ще се запазят здрави в продължение на дълъг период от време и значително ще се увеличи времето за употребата им.

Повече от 30 години чешката фирма “Бохемит”  прилага най-новите знания и технологии, за да предложи на своите клиенти максимална защита на третираните с предлаганите от компанията средства строителни елементи. Фирмата е лидер в своята област  на ЕВРОПЕЙСКИТЕ пазари.

Продължителността на живот на третираните дървени материали зависи от метода за импрегниране, както и от условията, на които третираният материал е  изложен. Подходящата обработка  удължава живота на дървените материали  с няколко десетилетия.