Facebook

За нас


бг борса 0888 88 88 07

 

БГ Борса предлагаме затворен цикъл:

 

- при покупка на дървен материал получавате печат на стоковата бележка с -5% отстъпка за доставка и монтаж на американски безшевни улуци

- продажба на дървен материал - греди, челни дъски, ламперия, летви и др.

- професионални майстори на пориви

- доставка и монтаж на безшевни улуци - за къщи, вили, навеси, халета, складове, заводи и др.

- строителни материали - цигли, капаци, билна лента, подпокривна хартия, пирони, види и др.

- транспорт услуги до адрес - камион с кран до 5 тона

 

БГ Борса предлага собствен професионален екип за изграждане и ремонт на вашия покрив с най-високо ниво на качество предлагано в страната с сертификати от Унгария и Германия на водещи фирми за покриви и цигли.

 

БГ Борса предлага собствени професионални екипи от монтажници и тенекеджий на АРТ 5 и 6 инчови безшевни улуци за халета, заводи, сладове, къщи, вили, навеси, барбекюта и мн. др.

 

БГ Борса предлага собствен професионален екип за хидроизолации на хит цени.

 

БГ Борса предлага собствен транспорт с 5 тонен камион с кран за бързото доставяне на дървения материал до адрес на клиента.

 

БГ Борса разполага с  складова база в град Плевен и можем да ви предложим, разнообразие от размери и дължини на дървен материал на конкурентни цени.

 

* При нас ще откриете дървен материали от иглолистни греди, дъски, ребра, талпи, ламперия, дюшеме, челни, кофражни дъски, платна и озб. за направата на покривни конструкции, навеси, барбекюта, груби строежи и др.

 

* Дървения материал, който е предназначен за направата на дървени покриви е препоръчително да бъде поставен веднага след закупуването му, за да се избегне евентуална деформация на гредите и дъските !!!

 

 

дървен материал на хит цени плевен